Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €30,-
4,7 - 232 reviews

Resultaten

Dat onze Coco Clean producten écht effect hebben, willen we graag met je delen. Werp hier een blik op de resultaten van enkele tevreden Coco Clean-klanten.

Bestel nu jouw Coco Clean product en behaal dit stralende resultaat binnen slechts 10 dagen.

Coco Clean resultaten Yade

Yade Thomas: Wat een geweldig product is Coco Clean! Naast dat het mijn tanden weer zijn natuurlijke witte kleur heeft teruggeven is het feit dat het mijn gebit helemaal op orde heeft gebracht, mijn reden om elke dag te blijven spoelen.

Coco Clean resultaten Alessia

Dian Groot: Vorige zomer heb ik Coco Clean gebruikt, echt een aanrader! Na een week was het verschil al te zien. Mijn tanden zagen er gelijk een stuk witter en gezonder uit. Vandaar dat ik het nu elke week blijf spoelen met Coco Clean

Coco Clean resultaten Luiza

Josje Welger: Door elke ochtend koffie te drinken zijn mijn tanden een stuk geler geworden. Sinds ik elke dag spoel met Coco Clean heb ik mijn natuurlijke witte kleur weer terug en voelt mijn gebit schoon en gezond aan.

Coco Clean result

Sarah Bolt: Oh wat is dit een fijn product. Elke dag 5 minuutjes spoelen is witte tandjes en een frisse mond.

Coco Clean resultaten Carsten

Carsten Fahrmann: Sinds 2 weken poets ik nu iedere dag met de day&night formule. Het fijne is dat ik in de ochtend een fris gevoel heb en in de avond mijn tanden juist rust krijgen. Hiernaast is het natuurlijk ook fijn dat het de tanden witter maakt en beschermd.

Coco Clean resultaten Dorris

Dorris Stanton: Je krijgt geen spierwitte tanden van het product, maar omdat het op een natuurlijke manier is en mijn glazuur niet beschadigd wordt ben ik zeer te spreken. Mijn tanden zijn een aantal tinten lichten geworden en ik kreeg van vrienden te horen dat mijn tanden er wit uit zien.

Coco Clean resultaten Frederique

Frederiqué Chevalier: Mijn tanden zijn iets witter geworden maar voornamelijk merk ik dat ik minder tandplak en aanslag op mijn tanden heb. Een gezond gebit is voor mij de reden om Coco Clean te blijven gebruiken.

Coco Clean resultaten Iris

Iris Brakkee: Wat een fijne tandpasta zeg. Doet wat het beloofd en eindelijk eens een fluoride vrije tandpasta die wel sterk genoeg is om de tanden te beschermen.
Thanks Coco Clean!