Voor 23:00 besteld, morgen in huis m.u.v The Perfect Smile set
Gratis verzending vanaf €40,-
4,7 - 232 reviews

Zakelijk

Onze wens is om ieder gebit op een verantwoorde en natuurlijke wijze te verzorgen. Krijg jij ook een verzorgend gevoel bij dit streven en wil je één van onze producten uitlichten in een magazine, blog, foto of winkel? Bekijk hier de mogelijkheden.

Pers

Wil jij Coco Clean laten zien in een magazine, krant of op televisie
Mail: hello@cococlean.nl

– LIBELLE
”Oil pulling, oftewel de mond spoelen met kokosolie. Het wordt al eeuwenlang gebruikt om de mond te reinigen en is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Het Nederlandse merk Coco Clean geeft met de Coco Clean Mouthwash producten iedereen de kans om de mond goed te verzorgen.”

– MARIE CLAIRE
”Wittere tanden op een natuurlijke manier. Coco Clean Mouthwash is gemaakt van biologische koudgeperste kokosolie en is verkrijgbaar in drie smaken. Grote plus: naast wittere tanden krijg je er ook een schoon en verzorgd gebit van. Een echte aanrader dus.”

Bloggers & social media samenwerkingen

Coco Clean Ambassador worden? Ben jij een blogger, vlogger of social media influencer en wil je samenwerken met een merk dat gepassioneerd bezig is met een gezonde lifestyle en uiterlijke verzorging? Neem dan contact met ons op via hello@cococlean.nl. Vertel kort wie je bent en waarom jij bij ons merk past. Laat je mooiste lach zien en maak kans om een Coco Clean ambassador te worden!

*Voeg ook een linkje of screenshot van je social media kanalen in je mail naar hello@cococlean.nl.

Retailers

Heb jij een winkel en wil je een van onze producten toevoegen aan jouw assortiment? Neem dan contact op met ons sales team.
Mail: info@cococlean.nl