Waarom lachen de beste hobby ooit is

Lachen de beste hobby ooit? Ja, echt! Op zich heel logisch, maar toch zetten wij hier even voor je op een rijtje waarom.

Humor boven looks

Allereerst: lachen is SEXY! Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat lachen zelfs belangrijker is dan looks. Uit een onderzoek van Parship bleek dat 80% van de ondervraagden humor verkiest boven uiterlijk. Het ligt er echterwel een beetje aan hoe de lach eruit ziet. 80% van de ondervraagden vindt een slechte mondhygiëne namelijk een echte afknapper..

 

Ontstress

Als je lacht maak je het stofje endorfine aan, wat ervoor zorgt dat je je gelukkig voelt. Het gevolg hiervan is dat stressals sneeuw voor de zon verdwijnt en de kans op bezorgdheid, depressie en slapeloosheid vermindert. Ook zorgt eenstressloos leven voor een creatieve geest.

 

Communicatie

Verder is lachen een vorm van communicatie, een manier om iemand te laten weten dat je hem of haar een leukpersoon vindt. Of om iemand op z’n gemak te stellen. En dan hebben we het natuurlijk niet over uitlachen in iemands gezicht! Nee, wel over lachen om iemands grappen en over het geven van een vriendelijke glimlach. Zo vinden anderen jou ook weer sneller aardig. Win-winsituatie dus!


Lach je fit

Lichamelijk heeft lachen veel voordelen. Zo zorgt het af en toe hebben van de slappe lach voor buikspieren! Daarnaast verbruik je veel calorieën, doordat tijdens het lachen je bloed sneller gaat circuleren en je hart snellermoet pompen. Ook blijkt het zo te zijn dat mensen die veel lachen een beter immuunsysteem hebben. Dit door de witte bloedcellen die dan aangemaakt worden, deze beschermen je lichaam tegen virussen. #fitgirl

 

Genoeg redenen dus om van elke dag een feestje te maken!

laat een reactie achter

Shop nu

Shop nu

Shop de favoriete producten van Coco Clean!