Sarah's ervaring

Mouthwash Mint

Het beste aan Coco Clean vind ik toch wel dat mijn tanden zo mooi wit blijven. Elke keer als ik weer in de spiegel kijk, ben ik zo blij met mijn glimmende lach!

sasha's ervaring

Mouthwash mint

Je krijgt geen spierwitte tanden van het product, maar omdat het op een natuurlijke manier is en mijn glazuur niet beschadigd wordt ben ik zeer te spreken. Mijn tanden zijn een aantal tinten lichten geworden en ik kreeg zelfs van vrienden te horen dat mijn tanden er wit uit zien!

Mircha's ervaring

Day & Night Toothpaste Duo

Mijn favoriete combo is de Mouthwash met de Toothpaste. Het verwijdert alle irritaties in mijn mond door de zachte neutrale smaak. Het brengt je mond in balans en zorgt voor wittere en tanden!

yade's ervaring

Mouthwash extra coco

Door elke ochtend koffie te drinken zijn mijn tanden een stuk geler geworden. Sinds ik elke dag spoel met Coco Clean heb ik mijn natuurlijke witte kleur weer terug en voelt mijn gebit schoon en gezond aan.

Frederiqué's ervaring

Mouthwash Lemon

In het begin twijfelde ik echt of dit zou werken, maar na een week merkte en zag ik al een groot verschil! Elke ochtend 5 min gespoeld met de oil pulling mondwater!

Deborah's ervaring

Mouthwash Extra coco

Ik had veel last van tandvleesirritaties en mijn tandvlees zag er niet mooi uit. Coco Clean was voor mij de ideale oplossing. Mijn tandvlees is een stuk gezonder en ik lach weer zelfverzekerder!

Based on 252 reviews
90%
(226)
7%
(17)
2%
(4)
1%
(2)
1%
(3)

Mijn advies. Niets bestellen hier! Op de site maken ze reclame voor 23:00 uur besteld morgen in huis, 2 weken geleden 2x de cococlean lemon besteld en betaald en nog steeds niets ontvangen, wordt nergens op gereageert.

Top!

Ik heb nu al een aantal weken de moutwash en the toothpaste day and night. Echt fantastisch! Zie en merk degelijk verschil qua kleur van mijn tanden en heb een frissere adem. Ik ga er zeker mee door.

Fantastisch

Ik gebruik cococlean al een tijdje
Toen ik het nog niet gebruikte kreeg ik last van aanslag aan achterkant van mijn tanden, ik ben nml een thee drinker.
Na 1 week voelen mijn tanden én zeker ook de achterkant zó glad aan.

Dus ja van mij écht een aanrader

Fijne producten

Wat fijn dat ik mijn tanden op een natuurlijke manier witter kan krijgen. Ik heb echt getwijfeld om naar een tandarts te gaan die de tanden bleekt. Heel blij dat ik toch voor coco clean gekozen heb.

R
Cococlean.nl
R.d.B.d.B.
Ik mis het als ik het niet gebruik.

Sinds 5 weken gebruik ik de extra coco olie als onderdeel van mijn ochtend ritueel. Vanaf dag 1 vond ik het een prettige smaak en hoefde eigenlijk niet te wennen.

In 1e instantie hield ik de fles onder warm stromend water maar zet hem tegenwoordig in een grote mok bijna kokend water uit de Quooker. Op die manier gebruik je minder water en het beetje olie wat je nodig hebt is dan lekker snel vloeibaar.
Tijdens het dry brushen en douchen zijn de 5-10 minuten zo voorbij. Stelt niets voor.

Ik ben net een weekend weggeweest en de kokosolie vergeten mee te nemen. Ik miste het gelijk dus vanochtend meteen weer opgepakt.

Voor mij een aanrader dus.

Mijn tanden zijn iets witter geworden maar voornamelijk merk ik dat ik minder tandplak en aanslag op mijn tanden heb. Een gezond gebit en gezond tandvlees zijn voor mij de redenen om Coco Clean te blijven gebruiken!

Wat een geweldig product is Coco Clean! Naast dat het mijn tanden weer zijn natuurlijke witte kleur heeft teruggeven is het feit dat het mijn gebit helemaal op orde heeft gebracht, mijn reden om elke dag te blijven spoelen.

Eerste keer dat ik oil pulling gebruik, tot nu toe zeer tevreden! Op naar me 2e flesje.

Vind de producten van Coco Clean super! Ik merk aan mijn tanden dat ze een stuk witter geworden zijn en normaal heb ik erg gevoelig tandvlees, dit is ook een stuk minder geworden! Ik raad het aan voor gevoelige tanden!

De oil pulling mouthwash is super makkelijk te gebruiken als je aan het douchen bent in de ochtend! Je vergeet zo dat je 5 minuten je mond aan het spoelen bent. Een echte aanrader dus!

Goed voor je lichaam zorgen, daar hoort ook goed voor je gebit zorgen bij. Na het een en ander uitgeprobeerd te hebben kwam ik bij Coco Clean! Ik ben onwijs tevreden. Best raar dat we wel een dag en een nacht crème smeren maar alleen één tandpasta gebruiken voor de ochtend en avond!