wittere tanden, 100% natuurlijk

het geheim achter de oil pulling methode

Oil pulling is een ontgiftigingsmethode die afstamt van de Ayurveda geneeskunde. De Ayurveda geneeskunst is duizendenjaren oud en staat bekent als de gezondheidsleer van de Indiase beschaving.

Waar is Oil Pulling goed voor?

Oil pulling bevordert de mond -en algemene gezondheid en is daarmee erkend door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Deze detox maakt gebruik van zuivere oliën die schadelijke bacteriën en hun toxinen onttrekken uit mond en keel. De oorzaak van een slechte mondgezondheid, gele tanden en een slechte adem zijn ziekteverwekkende micro-organismen en toxinen. Oil pulling trekt deze viezigheden eruit wat resulteert in een verbeterde conditie van de mond, een witter gebit, een betere adem en draagt bij aan het ontgiftigen van het lichaam (detox).

Zelfs de slechte bacteriën die zich goed verstopt hebben achter je kiezen worden door de oliën opgenomen. Oil pulling maakt makkelijk lastige plekken in de mond schoon en zorgt daarmee voor een frissere adem en minder last van ontstoken tandvlees.

Oil Pulling voor mondverzorging

Hoe gebruik je Coco Clean?

1. Verwarm je flesje Coco Clean, zodat de oliën vloeibaar worden. Het verwarmen kan onder de douche of kraan.

2. Neem elke ochtend 10mL op nuchtere maag (één dopje).

3. Spoel 5-10 minuten je mond met de olie. Hevig spoelen is niet nodig, je kunt de olie gewoon in je mond laten rusten en zijn werk laten doen.

4. Spuug de kokosolie uit! (In de prullenbak om verstopping in verouderde goten te voorkomen.)

5. Niet doorslikken.

6. Spoel je mond na met water om restjes olie te verwijderen.

Coco Clean Oil Pulling

Coco clean

De Mouthwashes van Coco Clean zijn gemaakt van koudgeperste kokosolie in combinatie met essentiele oliën. Elk ingrediënt heeft zijn eigen natuurlijke werking. Lees hieronder waar elk ingrediënt voor dient.

De Coco Clean Oil Pulling Mouthwashes zijn beschikbaar in drie verschillende smaken: Extra Coco, Mint en Lemon.

De voordelen

- Wittere tanden

- Verbeterde conditie van de mond

- Frissere adem

- Detox mond/lichaam

ingrediënten

TEA TREE

De oorspronkelijk Australische Tea Tree oliën zijn door de desinfecterende en pijnverlichtende werking de beste toevoeging voor jouw mondverzorging.

MIRRE

De harstranen van de mirreboom worden verwerkt tot magische mirre olie. Een wonderolie voor sterker tandvlees, tegen mondinfecties en een verfrissing van de adem.

KAMILLE

De essentiële oliën van deze ‘edele bloem’ zorgen voor rust, balans en kalmte. Een olie die in je drukke leven en kalm plekje weet te creëren.

de verschillende smaken oil pulling mouthwash

shop hier