ÉCHT WITTERE TANDEN DOOR COCO CLEAN?

Hi sweethearts♥

We vragen het ons allemaal af, zijn je tanden nu écht witter? Wittere tanden door je mond iedere dag te spoelen met kokosolie? Wel, ik teste het uit! Benieuwd wat ik ervan vind en of ik resultaat merk? Keep on reading!

Coco Clean Oil Pulling is een 100% biologisch verantwoord product voor het krijgen van wittere tanden en een gezond gebit op een natuurlijke manier. Door je mond dagelijks te spoelen worden de slechte bacteriën en tandplak verwijderd en verkleuringen in de tanden voorkomen. De olie waarmee je spoelt neemt de bacteriën op en zodra jij de olie na 5 tot 10 minuten uitspuugt, spuug je dus ook de bacteriën uit. Je adem ruikt heerlijk fris en je gebit voelt goed en proper aan. Je houdt dus een gezond gebit én witte tanden op een volledig natuurlijke manier!

En … werkt het? Ik testte de Coco Clean kokosolie 10 dagen uit. En ik ben verwonderd welke resultaten ik heb! De eerste dagen moest ik wennen aan het gebruik van de kokosolie. Ik vond het een vreemde smaak maar dat wordt je al snel gewend. Het smaakt naar een lichte, frisse muntsmaak. Je hebt ook echt niet veel nodig. Een dopje is meer dan genoeg! Ik doe het altijd ’s avonds en poets m’n tanden erna nog eens voor een extra fris gevoel. Wat mij ook opviel is dat ik meteen resultaat had! Ik voelde me zelfzekerder want mooie tanden vind ik één van de belangrijkste dingen qua uiterlijk en hygiene. Er bestaan verschillende smaken zoals 1. lemon , 2. mint en 3. extra coco

TIP! : Gebruik de Coco Clean tijdens het douchen. Zo kan je zeker 10 minuten ongestoord spoelen en verlies je geen tijd.

Een flesje Coco Clean kost €23.95. Wat niet zo duur is en je kunt er lang mee doen met een flesje. Klik hier om naar de website te gaan. Gratis verzending vanaf €40.

Hebben jullie al de Coco Clean geprobeerd? Laat me zeker weten wat jullie ervan vinden!

5 mei 2018 geplaatst op debbynijs.com 

http://www.debbynijs.com/2018/05/05/echt-wittere-tanden-door-coco-clean/

laat een reactie achter

Shop nu

Shop nu

Shop de favoriete producten van Coco Clean!