Dit is de werking van alle Coco Clean Mouthwash ingrediënten!

Dat Coco Clean Mouthwash je gebit gezonder en je tanden witter maakt, weten we natuurlijk allang al, maar waar komt dat nou precies door?

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat alle ingrediënten 100% natuurlijk zijn en op een eerlijke en biologische manier geproduceerd worden. Zo weten we zeker dat er geen chemische stoffen in de producten worden verwerkt. Ook blijven alle werkzame stoffen, die van nature in de ingrediënten zitten, intact en kunnen deze optimaal tot hun recht komen.

Daarnaast wordt elk ingrediënt zorgvuldig uitgezocht op zijn eigen, speciale werking. Geen chemische stoffen in de Coco Clean Mouthwash dus! Bekijk hieronder de werking per ingrediënt en zie waar ze goed voor zijn.

 

Coco Clean kokosolie

Kokosolie, hét hoofdingrediënt van Coco Clean Mouthwash. De olie is koudgeperst, wat betekent dat er tijdens het persen van de olie geen hitte wordt gebruikt. Dit zorgt ervoor dat alle vitamines en enzymen die de olie gezondmaken niet verloren gaan. Dus ook de stoffen die jouw gebit gezond houden.

 

Kokosolie is antibacterieel, versterkend en zeer effectief in het verminderen van tandplak. Ook maakt het je tanden witter. Heel veelzijdig dus!

 

Hier vind je meer info over het verhaal achter de kokosnoten van Coco Clean.

 

Mirre

Mirre, een vrij onbekende olie. Deze olie wordt gemaakt van de hars van de Mirreboom en is een wondermiddel voor sterker tandvlees, werkt tegen mondinfecties en geeft je een frisse adem.

 

Tea Tree Olie

Deze olie wordt gewonnen uit de bladeren van de Australische Melaleuca Alternifolia, ofwel de theeboom. Tea Tree olie is erg veelzijdig en werkt onder andere schimmeldodend en antibacterieel. Ook heeft het een pijnverlichtende werking.

 

Kamille


Dit schattige bloemetje is vrij bekend in Nederland en erg populair bij de theeleuten en de druktemakers onder ons.Deze bloem is namelijk heerlijk voor in de thee en zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt.

 

In de Coco Clean Mouthwash zit niet het kamillebloemetje die je ook in de achtertuin vindt, maar de Anthemis Nobilis, ofwel Roomse Kamille. Deze kamillesoort bevat de meeste actieve stoffen van alle kamillesoorten.

 

Citroen

De citroen, die kennen we allemaal. Zoals je waarschijnlijk weet zorgt citroen voor een frisse smaak en bevat het een grote hoeveelheid vitamine C. Met deze Coco Clean variant begin je je dag dus altijd goed. Maar, dit is zeker niet de enige reden waarom citroen gebruikt wordt als ingrediënt. De schil van de vrucht bevat namelijk sappen die een reinigende werking hebben, perfect dus voor jouw mondhygiëne!

 

Granaatappel

Deze veelzijdige vrucht is goed voor heel veel dingen. Het bevat mineralen, vitamines en aminozuren die zorgenvoor een wondgenezende, antibacteriële en ontstekingsremmende werking. Daarnaast geeft deze vrucht rust aan mind and soul.

 

Naast het spoelen van je tanden is het dus zeker aan te raden af en toe een granaatappeltje te eten. A pomegranate a day, keeps the doctor away!

 

Watermeloen

Dit ingrediënt is bepalend voor de Limited edition CC Watermelon. Watermeloen op zich heeft geen eigenschappendie goed zijn voor het product. Maar goed, wie houdt er nou niet van die frisse, zomerse smaak van watermeloen om de dag mee te beginnen?

 

Munt

Munt staat bekend om zijn lekkere smaak en dat het zorgt voor een frisse adem. De plant wordt dan ook voortalloze dingen gebruikt en in ontelbaar veel producten verwerkt. Wat de meeste mensen niet weten, is dat munt multifunctioneel is. Munt is onder andere een pijnstiller en heeft een erg hoge antibacteriële werking. Hierdoor wordt het gebruikt in één van de varianten van Coco Clean Mouthwash.

 

Heb je zelf een muntplantje, maar weet je niet wat je ermee aan moet? Verzorg hem goed! Het kan bijvoorbeeld als medicijn dienen tegen verkoudheid en een hulpmiddel zijn bij afvallen, want het werkt erg hongerstillend!

 

Meer weten over de verschillende samenstellingen en smaken? Kijk op de website en begin vandaag met het verbeteren van jouw mondhygiëne!

laat een reactie achter

Shop nu

Shop nu

Shop de favoriete producten van Coco Clean!