4 Weetjes over de Oil Pulling Mouthwash/Mondspoeling!

Dag lieve Coco Clean gebruikers, we hebben weer een blog voor jullie!😉

Vandaag gaan we het hebben over de Coco Clean mondspoelingen.

Wist je dat?

1. Het idee van een mondspoeling, op basis van kokosolie, stamt af van een eeuwenoud fenomeen genaamd oil pulling. Deze techniek komt uit de Ayurvedische geneeskunde, een gezondheidsleer die zijn oorsprong vindt in India. De koud geperste kokosolie ontrekt het gele tandplak uit de tanden en zorgt op een natuurlijke wijze voor een witmakend effect.

Een normale mondspoeling heeft dit effect niet, want zoals je wellicht weet mengen water en olie niet. De moleculen van de kokosolie trekken viezigheden aan want de moleculen van viezigheden in je mond bestaan voornamelijk uit een vettige rand. Olie en olie gaan namelijk wel hand in hand, dat maakt de Coco Clean Mouthwash zo effectief! De oliën in de mondspoelingen trekken daarom bacteriën, toxines, viezigheden en alles wat het gebit geel maakt aan. De olie neemt het op en jij spuugt het uit. Tadaa! Een witter en schoner gebit.

Spuug je Coco Clean mouthwash beter niet uit in de gootsteen, maar gebruik een zakje of bakje!

 

Wist je dat?

2. Je jouw Coco Clean oil pulling het beste kan uitspugen in een bakje of plastic zak. Niet elke gootsteen kan namelijk even goed tegen het kokosvet. Kokosvet stolt namelijk als het afkoelt, hierdoor kan het zich ophopen.

Moeite met 5 a 10 minuten spoelen?

3. Op aanrader van het Coco Clean team, hebben we als tip: neem je flesje mee onder de douche. Hierdoor kun je het flesje gemakkelijk verwarmen, door het warme water van de douche te gebruiken om een deel van de olie in jouw glazen flesje te laten smelten. En trust us! De tijd vliegt voorbij onder de douche!

Ben je opzoek naar witte tanden?

4. Oil pulling is een erg goede manier om je mond en lichaam gezond te houden. Veel ziekten beginnen namelijk in de mond. Om deze reden is het detoxen met vet erg effectief! Ook is het ideaal dat je er zowel een gezond als witter gebit van krijgt. Op zoek naar een extra whitening effect? Probeer onze Day & Night toothpaste. Beide tandpasta’s zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten om jouw lach zo verzorgd en stralend mogelijk te maken!

Het team van Coco Clean wenst je een fijne dag!

Wil jij ook stralend door het leven gaan? Neem een kijkje in onze webshop voor producten voor een gezond, wit en happy gebit op een 100% natuurlijke en verantwoorde manier.

Liefs,

Team Coco Clean 

laat een reactie achter

Shop nu

Shop nu

Shop de favoriete producten van Coco Clean!