Coco Clean Mouthwash – Its All About That Smile!

Coco clean oil pulling montdwater voor witte tanden

Coco Clean Mouthwash Mint

Iedereen wil graag een schone en frisse mond! Hierin ben ik niet anders dan anderen. Coco clean is een bijzonder merk, wat dit op een hele speciale manier doet.

Wat is oil pulling?

Coco Clean maakt gebruik van de oil pulling techniek, voor de Indiase stam Ayurveda was dit dé manier om hun gebit in goede conditie te houden. Door je mond dagelijks te spoelen met kokosolie neemt het aantal bacteriën snel af. Het resultaat? Een betere adem, geen ontstoken tandvlees én wittere tanden!

Coco clean oil pulling montdwater voor witte tanden

Coco Clean – Extra Coco Mouthwash

Sucker voor verpakkingen, dit soort verpakkingen zijn over nagedacht, hier hou ik van! Ik ben erg benieuwd naar dit product, en heb geen idee wat ik er precies van moet verwachten.

Coco clean oil pulling montdwater voor witte tanden
 oil pulling montdwater voor witte tanden

Mijn ervaring met Coco Clean

Voor het gebruik van de Mouthwash, moet je de glazen fles onder de warme kraan verwarmen. Zelf neem ik hem gewoon uit gemakzucht mee onder de douche. Na een paar minuten is de kokosolie een beetje gesmolten, en kan je wat in het dopje schenken.

Het is de bedoeling dat je ongeveer 5 minuten spoelt met het mouthwash van Coco Clean, niet perse al een malle, maar gewoon zorgen dat het echt overal in je mond terecht komt. Dit doe je trouwens vóór het tandenpoetsen. (eigenlijk is het een beetje als je haar andersom wassen)

De eerste keer vond ik het best gek, de substantie is namelijk dikker dan water, maar heeft voor je gevoel weinig gewicht. De smaak vind ik lekker! Maar ik ben al snel gewend aan de mondspoeling, en gebruik deze dan ook elke dag onder de douche!

Je proeft en ruikt duidelijk kokos, maar evengoed fris door de toevoeging van Essentiële Munt, Mirre & Kamille. Beide de kokos en essentiële oliën hebben een antibacteriële functie. Er samen zorgen zij voor een mooie en gezond gebit.

Coco clean oil pulling montdwater voor witte tanden

De Coco Clean producten verminderen oa tandplak, zorgen voor minder verkleuring, en maken de tanden zo witter. Ik vind het een hele fijne, totaal niet agressieve mondspoeling. En blijf deze ook zeker gebruiken! http://tjuly.nl/coco-clean-its-all-about-that-smile/ Je kunt deze en andere mondspoelingen en tandpasta's kopen via de website voor €23,95.

April 2019 geplaatst op tjuly.nl 

http://tjuly.nl/coco-clean-its-all-about-that-smile/

laat een reactie achter

Shop nu

Shop nu

Shop de favoriete producten van Coco Clean!