Coco Clean Oil Pulling

Ken je het fenomeen oil pulling al? Ik had er wel eens over gelezen bij andere bloggers, maar had het zelf nog nooit gedaan. Ik weet niet waarom, maar ik heb er telkens wanneer ik eraan denk wat gemengde gevoelens bij. Van de ene kant trekt het me, van de andere kant lijkt het me niet zo fijn. Toch heb ik het getest, de Coco Clean Oil Pulling.

 

Coco Clean Oil PullingVan Coco Clean kreeg ik twee flesjes toegestuurd, beide een oil pulling alleen elk een andere smaak. Eentje heeft de smaak van lemon, de ander extra coco. Mocht je je afvragen wat oil pulling is, dat is het spoelen met olie waardoor tandplak vermindert, ontstoken tandvlees verleden tijd is en je een betere adem krijgt. Daarbij verwijdert het verkleuringen wat weer zorgt voor wittere tanden. Zie het als een soort mondwater, maar dan in olievorm.

Coco Clean Oil PullingDe flesjes bevatten koudgeperst kokosolie, essentiële tea tree, essentiële mirre en essentiële kamille. Het product is 100% natuurlijk en verantwoord en dat maakt het nog net wat mooier. De verpakking is overigens ook echt een plaatje. Elk glazen flesje wordt part geleverd in een kartonnen doosje, een waar cadeautje.

Coco Clean Oil PullingVoor gebruik dien je de fles te verwarmen onder de kraan totdat het product vloeibaar wordt (25 graden of hoger). Neem dan 10 ml. (een dopje) van dit product en spoel dit 5 tot 10 minuten lang rond je tanden en tandvlees. Spuug daarna uit en poets je tanden. Bij voorkeur gebruik je het overigens in de ochtend. Ik vond het echt een aparte ervaring. Ik moest er ook echt even aan wennen dacht ik, maar ik wende er niet aan. Oil pulling is niets voor mij helaas, maar dat is geheel iets persoonlijks en heeft niks te maken met dit product. Coco Clean Oil Pulling werkt verder overigens fantastisch, je adem is schoon en het voelt na gebruik goed.

Coco Clean Oil Pulling komt in een flesje van 200 ml. en kost €25,95 per stuk. Het is te koop via Cococlean.nl.

Kende jij oil pulling al?

7 juni 2018 geplaatst op zazazoo.com 

https://zazazoo.nl/coco-clean-oil-pulling/

 

laat een reactie achter

Shop nu

Shop nu

Shop de favoriete producten van Coco Clean!