Skip

Coco Clean Product Review

IEDEREEN WIL WITTERE TANDEN TOCH? IK ONTVING DE ‘COCO CLEAN OIL PULLING’ (LEMON VARIANT). IK WAS ZÓ BENIEUWD!

De afgelopen dagen en weken zag ik ontzettend vaak dit Coco Clean product voorbijkomen. Ik zag het bij verschillende bloggers en beroemdheden. Het bleek nogal een hype én in de smaak te vallen…

Ik ben uiteraard zeer benieuwd geraakt naar dit concept en heb opgezocht wat het was en wat de werking was.

WAT IS HET?

Coco Clean is de merknaam van een bijzonder concept, te weten ‘Oil Pulling’. Deze pulling is bekend vanuit de Ayurveda stam, een Indiaanse stam vanuit vroeger. Zij reinigden altijd hun mond met deze pulling. Wat is het dan precies? Nou.. simpelweg kokosolie eigenlijk. Het blijkt dus dat kokosolie je gebit goed reinigt en zorgt dat de bacteriën gedood worden. Daarnaast zorgt kokosolie voor het bleken van je tanden, op een natuurlijke wijze.

Daarnaast is het dus 100% biologisch – en bij navraag – glutenvrij. Vandaar ook de reden dat ik het mag testen! Er zit 64% laurinezuur in de flessen en dit is de substantie welke de bacteriën vernietigd.

WERKT HET?

Zelf vind ik het denken in beelden altijd fijn. Als er dan ook nog eens een plaatje met beschrijving te vinden is op de website, voeg ik deze met alle liefde toe:

De oil pulling zelf is een wat vreemde substantie. Het is spierwit en op het moment dat je het warm maakt wordt het een doorzichtig goedje. Dit doorzichtige ‘drankje’ kan je dan 5 a 10 minuten spoelen. Dit doe je voordat jij je tanden poetst. Het fijne is het feit dat het maar één keer op en dag hoeft. Hoe dan ook klinkt het wel raar hoor, je tanden spoelen met kokosolie..

Het prettige is, is dat het puur natuurlijk is. Je kent die verschillende methodes wel van tanden bleken, maar wees eerlijk daarover.. het is vaak wel schadelijk. Coco Clean kan geen kwaad omdat het pure kokosolie is. Zelf houd ik best wel van kokos, dus dat was absoluut geen probleem.

COCO CLEAN HEB IK CIRCA DRIE WEKEN GEPROBEERD. HIERBIJ EERST EEN FOTO VOORAF:

EN… HET RESULTAAT:

Al met al met ik super tevreden over mijn gebruik van Coco Clean. Een aantal mensen om mij heen hebben het zelfs al besteld en geprobeerd. Dit kwam doordat ik de (begin)foto op instagram had geplaatst als teaser. Nou, dat is dus gelukt. Het is even wennen om het iedere dag netjes te doen en ja, ook ik ben het wel eens een dag vergeten. Zit het eenmaal in je dagplanning, dan is Coco Clean hét ideale hulpmiddel voor het bleken van jouw pretty smile.

HET IS NIET SPECIFIEK DAT JE TANDEN ER MEGA VEEL WITTER VAN WORDEN, HET IS VOORAL ZO DAT JE TANDEN ER SCHONER DOOR AANVOELEN EN ECHT GLADDER WORDEN.

EEN FLESJE COCO CLEAN KOST 23,95 EN JE KUNT HET BESTELLEN VIA HIER.

Dit is een gesponsord artikel, desondanks veranderd dit niets aan mijn objectieve mening.

love, Annemiek

20 september 2017 geplaatst op debbynijs.com 

https://www.annemieknauta.nl/2017/09/coco-clean/

1 opmerking

Ik heb 2 weken geleden een bestelling bij jullie geplaatst niets ontvangen niets gehoord .

Zou graag mijn geld terug ontvangen!

Gr Yvonne

Yvonne

laat een reactie achter

Shop nu

Shop nu

Shop de favoriete producten van Coco Clean!