Mijn dagelijkse routine voor een gezonde mond en glimlach!

Hallo iedereen! 😁🦷

Vandaag wil ik graag mijn persoonlijke mondverzorgingsreis met jullie delen en hoe CocoClean een integraal onderdeel is geworden van mijn dagelijkse routine. Om je alvast iets meer achtergrond informatie te geven; CocoClean is een merk met toewijding aan kwaliteit, milieuvriendelijkheid en natuurlijke ingrediënten, allemaal verpakt in een frisse en duurzame benadering van mondverzorging.

Stap 1: Frisse Start van de Dag

Elke ochtend begin ik met CocoClean's Verfrissende Mondwater. Het zorgt voor een frisse adem en beschermt mijn tanden en tandvlees. Het is vrij van schadelijke chemicaliën en geeft me het vertrouwen dat het product op natuurlijke wijze mijn mond beschermt en reinigt. Iets wat ik heel belangrijk vind! In mijn zoektocht naar een fijn product kwam ik het het eeuwenoude concept van "oil pulling" tegen. Dit helpt bij het verwijderen van bacteriën, tandplak en zelfs verkleuringen van tanden. Daarnaast bevat het koudgeperste kokosolie, bekend om zijn antibacteriële eigenschappen en pepermuntolie voor een frisse adem. Voor mij de ideale start van de dag.

Stap 2: Poetsen met Passie

Voor mijn twee maal daagse poetsroutine zweer ik bij Coco Clean's Bamboe Tandenborstel. Deze borstel is niet alleen vriendelijk voor mijn tanden, maar ook voor onze planeet. Het bamboe handvat is duurzaam en biologisch afbreekbaar (Yes voor minder plastic afval). Samen met Coco Clean's Natuurlijke Tandpasta, maakt deze combinatie een verantwoorde en gezonde ervaring. Ow en het beste is misschien wel dat deze tandpasta mijn tanden witter maakt zonder schadelijke bleekmiddelen. De tandpasta schuimt niet dus verwacht geen mega schuimspektakel want dit ga je niet krijgen zoals bij andere tandpasta's.

Stap 3: On the go

Gedurende de dag maak ik gebruik van de lippenbalsem, verrijkt met cacao, jojoba en shea butter. Deze balmsem zorgt voor hydratatie, bescherming en plumming van de lippen. Met deze balmsem heb ik geen gebarste of droge lippen meer en lijken mijn lippen optisch groter. 

Stap 4: Tussen de Tanden

Voor een grondige reiniging tussen mijn tanden gebruik ik Coco Clean's Eco-Friendly Tandenstokers. Deze tandenstokers zijn biologisch afbreekbaar en zorgen ervoor dat er geen voedselresten tussen mijn tanden achterblijven. Ze zijn essentieel om tandvleesproblemen te voorkomen en mijn mondgezondheid te verbeteren. Ik heb ze standaard in mijn tas zitten en na de lunch verschijnen ze op tafel. Mijn vrienden en collega's maken er ook graag gretig gebruik van.  

Stap 5: Stralende Glimlach

Dat brengt mij bij de laatste en de belangrijkste stap - een gezonde, stralende glimlach. CocoClean is een mooi merk als je naast resultaat ook op zoek bent naar mogelijkheden om meer milieubewust bezig te zijn en graag producten van natuurlijke ingrediënten gebruikt. Coco Clean kun je aanraden maar moet je eigenlijk zelf geprobeerd hebben. Maak het een maand onderdeel van je routine en het zal je versteld doen staan! Ik ben benieuwd welke producten van CocoClean jij al gebruikt of na het proberen onderdeel van je routine gaat maken 😁🌿

PS: nieuw en weet je niet wat te bestellen? Bestel dan de starterskit

Liefs,Maxime

laat een reactie achter

Shop nu

Shop nu

Shop de favoriete producten van Coco Clean!